CapMan utvecklar Västberga med nya bageri- och cafélokaler

 

Som ett led i utvecklingen av området Västberga i Stockholm rustar fastighetsägaren CapMan upp sina fastigheter, där varje våningsplan innebär ett nytt projekt. Den första etappen har bestått av omvandling av 2200 kvm kontorsplatser till bageri och cafélokaler för den nya hyresgästen Bröd och Salt som flyttar in under våren. Bröd och Salt driver 17 butiker i Stockholm och öppnade sin första butik i Uppsala under hösten.

Utöver matservering och café huvudsakligen inriktat mot lunchgäster, innehåller lokalerna försäljningsyta motsvarande Bröd och Salts befintliga butiker. Bageriverksamheten kommer att producera bröd, kakor, bullar och annat gott till övriga butiker i Stockholm.

Projektet som inleddes i april 2022 är nu slutbesiktat och klart. PQ har bidragit med Projektledare Nicklas Samuelsson, Byggledare Robin Fredriksson, Controller Lima Porshoor, Installationssamordnare Tony Ritzen och uppdragsansvarige Jonas Karlsson.

Vi tackar för förtroendet att få vara med att utveckla Västberga och ser fram emot att besöka Bröd och Salt för att njuta av godsakerna!