Det är galet kul att fylla 10 år!

De flesta av oss minns nog sin egen 10-årsdag. Det var ett tag sen, men man var ändå tillräckligt gammal för att minnena ska finnas kvar någonstans i hjärnan. Vi på PQ kommer inte heller att glömma vårt 10-årsjubileum igår. Det blev en riktigt rolig eftermiddag och kväll med över 100 glada deltagare, spännande föredrag och en härlig middag med underhållning. Tack alla ni som kom och förgyllde vår stora dag!

Igår, den 27 september, var det äntligen dags för vår jubileumsfest. Drygt 100 glada deltagare – de flesta från Västerås, många från Eskilstuna och några tappra från Stockholm – samlades i Aros Congress Center klockan 16.30. Efter en lite trevande start med kaffe och uppsamling, infann sig snart den rätta stämningen och energin.

Först ut var en talkshow i Skavlan-stil, där dagens moderator Claes Jonsson grillade både grundare, medarbetare och kunder för att få olika perspektiv på PQ Projektledning idag och i framtiden. Vår devis att ”Framgångsrika fastighetsprojekt behöver IQ, EQ – och PQ” plockades upp i samtalet, med fokus på EQ. Det är med hjärta, lagbygge, samspel och lyhördhet man skapar framgång. Medarbetarnas personlighet, inställning och förmåga att bygga relationer är därför lika viktiga som deras yrkeskompetens och erfarenhet.

Efter att Claes på klassiskt Skavlan-manér avslutade med att kasta sina cue cards i luften, var det dags för Tobias Karlsson att inta scenen. Tobias är känd som dansare från bland annat Let’s dance, men är också en uppskattad föreläsare. Han bjöd på både humor, energi, sköna danssteg och djupaste allvar i sitt föredrag ”Allt är möjligt”. Det är en öppenhjärtig och personlig berättelse om framgångar, motgångar, mobbning och hur viktigt det är att hålla fast vid sina drömmar och mål, även när livet är som jobbigast.

När Claes hade avrundat scenpasset var det dags för middag med underhållning. Från alla bord hördes engagerade samtal om högt och lågt, där många hade tagit intryck av Tobias starka berättelse. För underhållningen svarade showgruppen Made in Sweden, som först utgav sig för att vara glada amatörer, men snart visade sig vara riktiga fullblodsproffs. God mat, härlig musik och roliga framträdanden skapade en fantastisk energi och glädje i hela rummet.

Vi vill hjärtligt tacka alla som kom – med extra mycket EQ! Sällan har vi känt oss så glada och stolta som igår, när vi fick dela och fira vårt 10-årsjubileum med er. Till dig som inte kunde vara med, vill vi bara säga att 10 år går otroligt fort när man har roligt och mycket att göra – så snart ses vi på ett lika härligt 20-årsjubileum!

Glada hälsningar från vännerna på PQ

P.S. Fler bilder från festen kommer nästa vecka. Stay tuned! D.S.