I fäders spår för framtida segrar

Efter ett års projektförberedelser har vi nu med gemensamma krafter genomfört projekt StafettVasan 2019!

Tre starka lag med deltagare från våra kontor i Västerås, Stockholm och Eskilstuna antog utmaningen som vi valt att genomföra som ett projekt. En projektledare utsågs och tillsammans med delprojektledare genomfördes projektplan med förstudie, kalkyl, intressentanalys och tidplanering.

Projektmålet var tydligt redan från början: de tre lagen ska transportera sig från Sälen till Mora skidledes. De effektmål som sattes upp var ökad trivsel för medarbetarna och en förbättrad hälsa.

Tävlingsdagen välkomnade oss med bästa möjliga förutsättningar. I strålande sol, ett par minusgrader och med humöret på topp gav sig våra tre lag iväg. Det var en hård och jämn match där alla gav sitt bästa och med ett resultat i enlighet med projektmålet.

StafettVasan 2019 lägger vi till minnet som en fantastisk upplevelse och lagstärkande aktivitet. Nu tar vi sikte mot nya mål och projekt. Planeringen för nästa års deltagande i fäders spår är redan i gång. Projektet StafettVasan 2019 avslutas under den närmsta månaden och analys av effektmålen kommer att ske löpande under det kommande året.