Nominering till Årets företagare i Eskilstuna

I tävlingen Eskilstuna Näringsliv finns fyra kategorier, och i varje kategori har en jury sållat fram tre finalister bland många nominerade. En av finalisterna i kategorin Årets företagare är PQ Projektledning med vd Jonas Karlsson, vilket föranleder en viss stolthet hos både Jonas själv och på Eskilstunakontoret.

Tävlingen, som har det officiella namnet Eskilstuna Näringsliv, ska utse vinnare i fyra olika kategorier; Årets företagare, Årets nyföretagare, Årets innovatör och Årets marknadsförare. Arrangörer av tävlingen är Företagarna Torshälla/Eskilstuna, Nyföretagarcentrum, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Munktell Science Park.

PQ Projektlednings vd Jonas Karlsson är en av tre stolta finalister i kategorin Årets företagare. De andra två är Carina Sars på CityHotell och Daniel Johansson på Varubud Åkeri AB. Jonas berättar om känslan och formen inför den stundande finalen:

– Det känns verkligen kul och bra, även om konkurrensen så klart är tuff. I den här tävlingen är det personer som nomineras, men alla inklusive jag själv vet ju att ett PQ med bara Jonas Karlsson inte vore mycket värt. Så jag ser det som en nominering av hela företaget och alla våra duktiga medarbetare, som jag får förmånen att leda.

Vem som vinner avgörs av juryn på ett stort event den 9 februari på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Kattis Ahlström kommer att vara konferencier och inspiratörer under dagen är Frida Boisen, Tobias Karlsson och Alexander Bard.