Nya ramavtal i Örebro

Det händer mycket i Örebro och PQ är med när staden utvecklas. Nya ramavtal har tecknats med den expansiva kommunen och ett par kranskommuner. 

I linje med PQ Projektlednings plan att expandera i Mälardalen har turen kommit till Örebro. Efter att tidigare bara ha utfört mindre uppdrag i staden, har PQ nu skrivit nya ramavtal för projekt- och byggledning gällande gatumiljöer, parker, vatten och avlopp.

orebro

Avtalet är två år långt och kan komma att förlängas med ett år i taget upp till fyra år. Eftersom PQ inte har något lokalkontor i Örebro kommer medarbetare från främst Västerås och Eskilstuna att arbeta med de olika uppdragen.

Susanne Fahlström på PQ är övergripande kundansvarig för ramavtalet:

– Det känns fantastiskt roligt och spännande för oss att på allvar få börja jobba i Örebro. Det är en intressant och anrik stad som utvecklas i högt tempo. Vi ska göra allt vi kan för att leverera maximal kvalitet så att vi får fortsatt förtroende och fler uppdrag. Jag tror att PQ vann upphandlingen för att vi kunde uppvisa rätt kompetens och erfarenhet i kombination med konkurrenskraftiga priser.

Två projekt med PQ-medverkan är redan igång i Örebro med omnejd. I Munkatorp förbereds gator och VA för ett stort lager åt Elektroskandia och i centrala Örebro ska Trädgårdsgatan förvandlas till en grönskande stadsgata, som lever upp till sitt namn.