PQ är Årets Företagare i Södermanlands län

I förrgår firade vi 10-årsjubileum tillsammans med våra kunder och partners – och idag utsågs vi till Årets Företagare i Södermanlands län. Det har verkligen varit en helt fantastisk vecka för oss på PQ Projektledning!

Det var i februari som vi tog det första steget i tävlingen Årets Företagare, då vi utsågs till det i Eskilstuna kommun. Och nu har vi alltså tagit hem segern i länet, vilket också innebär att vi är med i riksfinalen på Berns i Stockholm den 13 oktober.

Motiveringen till segern i länet löd:

”Årets vinnare har på bara tio år vuxit sig till ett starkt och lönsamt företag i Mälardalen, som hittat en nisch bland de stora drakarna inom rådgivning och projektledning för aktörer inom bygg, anläggning, installation och fastighet. Det har de gjort genom att specialisera sig på att ta ansvar för att leda, planera och genomföra projekt, men också genom att satsa på att bygga en bra personalkultur. Företaget, som idag har 30 anställda, leds med tydliga målsättningar för tillväxt och mäter årligen både hur bolaget och dess medarbetare mår. Planen är att fortsätta växa organiskt med cirka 30 procent och att fortsätta ta marknadsandelar i en expansiv bransch.”

Att vi på PQ är stolta och glada är bara förnamnet. Vilken otroligt kul och positiv vecka vi har haft!

Fler bilder hittar du på Företagarna Mälardalens Facebook-sida. Du hittar mer information om tävlingen på Företagarnas webbplats.