PQ-laget växer som del i Forsen Partners 

Vi på PQ Projektledning fortsätter jobba med utmanande uppdrag och levererar maximal kvalitet för våra uppdragsgivare. Sedan hösten 2022 gör vi det i partnerskap under den gemensamma flaggan Forsen Partners som en del av Brovikengruppen. Det innebär att vi är fler medarbetare som utvecklas ihop!

PQ:s vd Jonas Karlsson bedömer att det finns en fortsatt efterfrågan av kvalificerat byggherrestöd trots en vikande konjunktur:
– Vår långsiktiga målbild med lönsam tillväxt för att upprätthålla en stark leveransförmåga ligger fast. Vårt fokus på bland annat anläggningssektorn och samhällskritisk infrastruktur bedömer vi också ligger rätt i tiden. För att matcha och anpassa både vår förmåga och kapacitet satsar vi ständigt med organisationsutveckling och rekrytering.
Hos oss hittar du en fantastisk bredd av uppdrag, kunder och kompetenser. I vår vardag finns laganda, prestigelöshet och engagerade människor som är med och bygger morgondagens samhälle. Viktigast av allt för att kunna leverera hög kvalitet till våra kunder är att våra medarbetare har rätt kunskaper, färdigheter och vilja. Därför arbetar vi också för att successivt IPMA-certifiera hela vår personal. Det är en god investering – för oss som företag, för dig som medarbetare och förstås för våra kunder. Läs gärna mer om vår satsning på IPMA.
Vill du jobba med oss?
Låter det som att PQ Projektledning är rätt plats för dig? Just nu har vi lediga tjänster att spana in här och vi letar efter flera olika kompetenser i dagsläget!
Passar det dig? Välkommen till oss på PQ Projektledning – nu eller i framtiden!