PQ Projektledning ingår partnerskap med Forsen Partners

PQ Projektledning stärker långsiktigt sin verksamhet genom att ingå partnerskap med Forsen och Projektledarbyrån under den gemensamma flaggan ”Forsen Partners”.

Genom förvärvet av PQ Projektledning adderar Forsen Partners huvudägare Broviken Gruppen ytterligare ett bolag till sin samhällsbyggarportfölj. PQ Projektledning som varumärke kommer att bibehållas.

Tillsammans med Forsen och Projektledarbyrån stärker Forsen Partners därmed sin marknadsnärvaro på ännu flera orter i Sverige.

‒ Jag ser många kommande positiva effekter av vårt samarbete. Vi kommer att kunna erbjuda marknaden ett bredare och vassare tjänsteutbud. Den nya plattformen innebär också förbättrade möjligheter för våra medarbetare att utvecklas ihop, säger Jonas Karlsson, vd, PQ Projektledning.

‒ Det här samarbetet kommer att vara givande för båda bolagen. PQ har ett starkt varumärke i bland annat Mälardalen och är, som vi, mycket duktiga på CM. Vi hoppas kunna utveckla fler nya tjänster tillsammans och jag ser fram emot att jobba ihop, säger Annika Selin, vd Forsen.

Broviken Gruppen är huvudägare i Forsen Partners som i sin tur äger de tre bolagen Forsen, Projektledarbyrån och PQ Projektledning.

För mer information, kontakta
Jonas Karlsson, Vd PQ Projektledning
Tel: 070-366 19 70 eller jonas.karlsson@pqp.se

Om Forsen Partners
I Forsen Partners ingår sedan tidigare Forsen med 200 medarbetare och etableringar från Kiruna i Norr till Malmö i söder samt Projektledarbyrån med cirka 20 medarbetare som verkar från sina kontor i Falun och Gävle.

Här kan du läsa mer om Forsen och Projektledarbyrån:
https://forsen.com/
https://projektledarbyran.se/