PQ Projektledning vinner ramavtal i Strängnäs

PQ Projektledning vinner ramavtal med Strängnäs Fastighets AB & Strängnäs Bostads AB! Vi är glada och stolta över att nu kunna berätta att vi har säkrat ett värdefullt ramavtal med Strängnäs Fastighets AB inom projekt- och byggledning. Detta är början på en spännande resa där vi ser fram emot att bygga långsiktiga relationer och samarbeta i en mängd olika projekt. Med detta ramavtal stärker vi inte bara vår närvaro på marknaden, utan bekräftar också vårt åtagande att leverera spetskompetens och erfarenhet inom projektledning i varje projekt vi tar oss an.
Vårt första gemensamma projekt är en nyproduktion av en skola för 350–400 elever i Läggesta. Projektet genomförs som en samverkansentreprenad där vi tillsammans med Strängnäs Fastighets AB och entreprenören Byggdialog tar sikte på att skapa en modern och innovativ lärandemiljö som kommer att gynna både elever och samhället i stort. PQ:s Lotta Nilsson medverkar som projektledare:

– Jag ser fram emot att som projektledare få vara en del i ett projektledningsteam där alla bidrar med sina erfarenheter och kompetenser för projektets bästa.

Vi är redo att påbörja denna spännande resa och ser fram emot att skapa resultat tillsammans med Strängnäs Fastighets AB.