Stockholm: Projekt- och byggledare

Till vårt team i Stockholm söker vi nu duktiga och erfarna projekt- och byggledare som kan bygg, fastighet, anläggning och/eller installationer.

Din bakgrund

Du är byggnadsingenjör med en gedigen bakgrund från bygg-, fastighets-, anläggnings- eller installationssektorn. Idag jobbar du troligen som projektledare, arbetsledare, platschef eller förvaltare.

Passar och platsar du hos oss?

Vill du arbeta med branschens mest utmanande uppdrag, leverera maximal kvalitet i dina projekt och verkligen göra skillnad för dina uppdragsgivare? Då är PQ Projektledning rätt plats för dig. Hos oss är de viktigaste egenskaperna kompetens, laganda och prestigelöshet. Om det här passar in på dig hoppas vi att du vill söka jobb hos oss.

Vi vet att duktiga projektledare vill arbeta med spännande och utmanande uppdrag. Därför är vi noga med att inte tacka ja till allt, utan bara till uppdrag som vi tror passar oss. Vi erbjuder en miljö med stark gemenskap och en arbetsplats där du gör skillnad genom ditt personliga engagemang.

Låter det här intressant för dig?

Om du känner att vi passar för varandra vill vi gärna att du skickar en ansökan till vår vd Jonas. Han nås på rekrytering@pqp.se eller 070-366 19 70. Du är också välkommen att skapa kontakt med Jonas på LinkedIn. Läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Välkommen till PQ Projektledning!