Jobba hos oss

Vill du arbeta med branschens mest utmanande uppdrag, leverera maximal kvalitet och verkligen göra skillnad för dina uppdragsgivare? Då är PQ Projektledning rätt plats för dig. Vi är tillräckligt stora för att kunna vara med i de flesta upphandlingar och projekt, men inte så stora att du bara blir en liten kugge i ett enormt maskineri.

Just nu söker vi:

Stockholm:

  • Installationsledare/samordnare inom el och VVS med befintligt kundunderlag.
  • Projektledare inom anläggning samt husbyggnadsområdet med befintligt kundunderlag.
  • Projekteringsledare med befintligt kundunderlag.

Västerås:

  • Projektledare och projekteringsledare anläggning med befintligt kundunderlag.
  • Erfaren Byggledare hus med befintligt kundunderlag.

Eskilstuna:

  • Projekt- och projekteringsledare med erfarenhet inom husbyggnadsområdet med befintligt kundunderlag.
  • Projektledare installation med befintligt kundunderlag.

Vi är med och bygger det mesta som behövs i dagens och morgondagens samhälle. Hos oss hittar du en fantastisk bredd av uppdrag, kunder och kompetenser. Här kan du läsa mer om PQ Projektledning som arbetsgivare, om oss som kollegor och vad som behövs för att du och vi ska trivas tillsammans och kunna jobba bra ihop.

Passar vi för varandra?

För att jobba på PQ behöver du ha en gedigen teknisk utbildning inom bygg, anläggning eller installation. Du ska också vara van att arbeta i projekt och ha erfarenhet av ledande befattningar. Laganda, prestigelöshet och förmågan att engagera och få med sig andra människor är viktiga egenskaper i vår vardag. Om det här passar in på dig, hoppas vi att du vill läsa vidare och gärna kontakta oss – oavsett om du vill byta jobb inom kort eller om du bara är nyfiken för framtiden.

Har vi uppdrag som intresserar dig?

Vi vet att duktiga projektledare vill jobba med spännande och utmanande projekt. Därför är vi noga med att inte tacka ja till allt, utan bara till uppdrag som vi tror passar oss. På sidan Referenser kan du läsa mer om några av de spännande projekt vi jobbar med idag eller har genomfört tidigare åt olika kunder.

IPMA-certifiering av alla medarbetare

Viktigast av allt för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder är att våra medarbetare har rätt kunskaper, färdigheter och vilja. Därför arbetar vi för att successivt IPMA-certifiera hela vår personal. Det är en god investering – för oss som företag, för dig som medarbetare och förstås för våra kunder. Läs gärna mer om vår satsning på IPMA.

Bli en del av vårt lag

Vi behöver fler fritt tänkande och trygga lagspelare. Läs gärna mer om våra lediga tjänster (till höger på datorn och nedan i mobilen) eller skicka en spontan ansökan till vår vd Jonas. Han nås enklast på rekrytering@pqp.se eller 070-366 19 70. Du kan även fylla i formuläret nedan och bifoga ditt cv.

Intresserad, men inte nu?

Vi växer och har en långsiktig plan att rekrytera regelbundet under de närmaste åren. Om du är intresserad av PQ Projektledning som din möjliga framtida arbetsplats får du gärna ta kontakt med vår vd Jonas, så ser han till att hålla kontakten inför framtiden. Ett annat bra sätt att hänga med i vår utveckling är att följa oss på LinkedIn eller Facebook. Där skriver vi bland annat om de spännande uppdrag och projekt vi arbetar med.

Välkommen till oss på PQ Projektledning – nu eller i framtiden!

  • Max filstorlek: 5 MB.